Revisie en/of reparatie
Meer dan regelmatig krijgen wij een e-mail van mensen die vragen of hun Sparta-met versleten is, of met super hoge reparatie kosten. Als het kan geven we advies om het euvel eventueel zelf te verhelpen. Als het een gewone reparatie is raden wij u aan om naar uw plaatselijke rijwielhandelaar te gaan.   Indien het een grote reparatie of een totaal revisie is, vinden wij het leuk om deze met oog op onze hobby uit te voeren. Wij berekenen dan de onderdelen en “iets” voor de hobby aan u door . Voorwaarde is wel dat u de fiets bij ons brengt. Grote reparaties of een totaal revisie kan dan ongeveer in één week gebeuren.                                    
                                                                                              voor meer informatie:  Ger
"De Rabbit loopt weer perfect. Gisteren heb ik er een ritje van twee uur langs de Lek mee gemaakt. De Rabbit gaf geen krimp, maar ik kwam met rooie konen en een onderkoeld lijf terug. Eigen schuld, dikke bult, want ik heb mijn lievelingsjas bij jullie laten hangen. Die jas is lekker warm en door de grote zakken op de borst kan je lekker alles meenemen. "  
             Paul Brusche
Ger en Paul reviseren de motor van de Rabbit van Paul
Voorbeeld van een totaal gereviseerde Sachs motor voor de Sparta-met Alle lagers, Zuiger, zuigerveer, olie keerringen olie zijn vervangen. Ook het uiterlijk is onderhande genomen. Bij inruil van uw huidige draaiende gedeelte kost deze geheel in nieuwstaat gereviseerde  motor 225 Euro bestellen
De blokjes worden zeer grondig gereinigd alvorens de revisie plaats heeft.
Ger de Sparta-met Dokter
Kijkje in de "keuken" bij Ger. Elke Sparta-met verlaat hier weer gezond de werkplaats
Ger is vaste klant bij de Spartametshop
<<== Het resultaat mag er wezen
Interesse in een totaal-revisie van uw Spartamet? mail Ger